Helsesykepleier Tone er dessverre fremdeles sykemeldt. Inntil hun er tilbake på Bergeland kan elever ta kontakt med Helsestasjon for ungdom, tlf 900 93 544, for å avtale time hos en av de andre helsesykepleierne på helsestasjonen.

Husk søknadsfrist 15. april for søknad til universitet og høgskoler på Samordna opptak.

Her finner du en video som kan hjelpe deg med å fylle ut søknad.

De videregående skolene planlegger nå en gradvis gjenåpning fra mandag 11. mai.

Før det har vi allerede startet med noen små grupper av elever som har blitt kontaktet for oppfølgning av opplæringen.

Fra uke 20 (11. mai) vil vi åpne for våre elever  Elevene vil bli kontaktet av kontaktlærer for nærmere beskjed om hvor og når.

Det betyr at elevene vil få opplæring på skolen for eksempel en økt i uken. Dette vil variere, og hensynet til smittevern vil styre omfanget i stor grad. Elevene vil få melding fra lærerne om når de skal møte.

I andre fag blir opplæringen gitt som nettundervisning. Ta kontakt med kontaktlærer dersom du har spørsmål om dette.

Dersom du har spørsmål eller informasjon kan disse rettes til skolen ved avdelingsleder, se kontaktinformasjon nederst på siden.

Husk å søke skoleplass og læreplass på www.vigo.no innen 1. mars! Særinntaket har frist 1. februar.