Fra høsten 2020 blir det innført et nytt skoleadministrativt system. Se video her som viser litt av hva det betyr for eleve og lærer.

VIS - video

Helsesykepleier Tone er dessverre fremdeles sykemeldt. Inntil hun er tilbake på Bergeland kan elever ta kontakt med Helsestasjon for ungdom, tlf 900 93 544, for å avtale time hos en av de andre helsesykepleierne på helsestasjonen.

Husk søknadsfrist 15. april for søknad til universitet og høgskoler på Samordna opptak.

Her finner du en video som kan hjelpe deg med å fylle ut søknad.

Skolen er nå i drift og følger retningslinjene fra regjeringen.

Det betyr at elever og ansatte må holde seg hjemme om de er syke, og følge rådene om avstand og hygiene.

Utenfor klasserommet må alle holde minst en meters avstand.

Skolen planlegger også hvordan oppstarten til høsten (aug 2020) vil bli.

Dersom du har spørsmål eller informasjon kan disse rettes til skolen ved avdelingsleder, se kontaktinformasjon nederst på siden.

Husk å søke skoleplass og læreplass på www.vigo.no innen 1. mars! Særinntaket har frist 1. februar.