Her kan du se valgresultatet (PDF, 176 kB) fra skolevalget 3. september, 2021.

Elever i videregående skole som er nærkontakter skal teste seg selv ved smitte på skolen. Dette er anbefalt fra FHI og er et ledd i gjenåpningen av landet, samtidig som det vil avlaste kommunens teststasjoner.

PP-tjenesten i Rogaland fylkeskommune har blitt tildelt prosjektmidler i forbindelse med COVID-pandemien.

Formålet med prosjektmidlene vil være å støtte skolen på både system- og individnivå.

Miljøterapeut Mona Larssen Kjærvoll er i den forbindelse på Bergeland hver mandag hos vg1 HO i Badehusgaten.

Disse rådene gjelder nå:

Vask hendene ofte, ha god hostehygiene og hold deg hjemme hvis du føler deg syk!

Bruk spritdispenserne som henger rundt på skolen. Det er tilgjengelig papir og såpevann til vask av pulter i alle rom. Dette kan brukes dersom du ønsker det.

De videregående skolene i Rogaland er på gult nivå i trafikklysmodellen som sier hvilke smitteverntiltak de skal følge. Det betyr skjerpede krav til hygiene og avstand.

Helsesykepleier Karen Johanne finner du i U-etg ved gymsalen.

Har du behov for råd og veiledning som har med helse å gjøre? Eller trenger du bare noen å snakke med?

Skolen skal være et trygt sted å være, derfor følger vi retningslinjene fra regjeringen.

Det betyr at elever og ansatte må holde seg hjemme om de er syke, og følge rådene om avstand og hygiene.

Utenfor klasserommet må alle holde minst en meters avstand. Ved rødt nivå gjelder dette overalt, også fellesområder, kantine, korridorer.

Dersom du har spørsmål eller informasjon kan disse rettes til skolen ved avdelingsleder.

Husk å søke skoleplass og læreplass på www.vigo.no innen 1. mars! Særinntaket har frist 1. februar.