De videregående skolene i Rogaland er på gult nivå i trafikklysmodellen som sier hvilke smitteverntiltak de skal følge. Det betyr skjerpede krav til hygiene og avstand.

Fra høsten 2020 blir det innført et nytt skoleadministrativt system. Se video her som viser litt av hva det betyr for elever og lærere. Etterhvert vil også foresatte få mulighet for pålogging.

VIS - video

Helsesykepleier Tone finner du i U-etg ved gymsalen.

Har du behov for råd og veiledning som har med helse å gjøre? Eller trenger du bare noen å snakke med?

Skolen skal være et trygt sted å være, derfor følger vi retningslinjene fra regjeringen.

Det betyr at elever og ansatte må holde seg hjemme om de er syke, og følge rådene om avstand og hygiene.

Utenfor klasserommet må alle holde minst en meters avstand. Ved rødt nivå gjelder dette overalt, også fellesområder, kantine, korridorer.

Dersom du har spørsmål eller informasjon kan disse rettes til skolen ved avdelingsleder.

Husk å søke skoleplass og læreplass på www.vigo.no innen 1. mars! Særinntaket har frist 1. februar.