Oppmeldingsfrist på www.privatistweb.no

er 15. September.

Fra høsten 2020 blir det innført et nytt skoleadministrativt system. Se video her som viser litt av hva det betyr for eleve og lærer.

VIS - video

Helsesykepleier Tone finner du i U-etg ved gymsalen.

Har du behov for råd og veiledning som har med helse å gjøre? Eller trenger du bare noen å snakke med?

Husk søknadsfrist 15. april for søknad til universitet og høgskoler på Samordna opptak.

Her finner du en video som kan hjelpe deg med å fylle ut søknad.

Skolen skal være et trygt sted å være, derfor følger vi retningslinjene fra regjeringen.

Det betyr at elever og ansatte må holde seg hjemme om de er syke, og følge rådene om avstand og hygiene.

Utenfor klasserommet må alle holde minst en meters avstand.

Dersom du har spørsmål eller informasjon kan disse rettes til skolen ved avdelingsleder, se kontaktinformasjon nederst på siden.

Husk å søke skoleplass og læreplass på www.vigo.no innen 1. mars! Særinntaket har frist 1. februar.