Her kan du se valgresultatet (PDF, 176 kB) fra skolevalget 3. september, 2021.

Elever i videregående skole som er nærkontakter skal teste seg selv ved smitte på skolen. Dette er anbefalt fra FHI og er et ledd i gjenåpningen av landet, samtidig som det vil avlaste kommunens teststasjoner.

PP-tjenesten i Rogaland fylkeskommune har blitt tildelt prosjektmidler i forbindelse med COVID-pandemien.

Formålet med prosjektmidlene vil være å støtte skolen på både system- og individnivå.

Miljøterapeut Mona Larssen Kjærvoll er i den forbindelse på Bergeland hver mandag hos vg1 HO i Badehusgaten.

Regjeringen har bestemt at 16- og 17-åringene skal få tilbud om koronavaksinasjon, etter råd fra Folkehelseinstituttet.

Få i denne alderen blir alvorlig syk av koronaviruset, men vaksinen reduserer smittespredningen i samfunnet. Stavanger kommune vaksinerer 16- og 17-åringer med Pfizer.

Alle vil få to doser med 8-12 ukers mellomrom. Det er fordi unge har svært god immunrespons, og vil ha god beskyttelse etter første dose. Man regnes som fullvaksinert en uke etter at dose 2 er satt. Vaksinen gir god beskyttelse mot å bli så syk av koronaviruset at du må på sykehuset.

De videregående skolene i Rogaland er på gult nivå i trafikklysmodellen som sier hvilke smitteverntiltak de skal følge. Det betyr skjerpede krav til hygiene og avstand.

Helsesykepleier Karen Johanne finner du i U-etg ved gymsalen.

Har du behov for råd og veiledning som har med helse å gjøre? Eller trenger du bare noen å snakke med?

Skolen skal være et trygt sted å være, derfor følger vi retningslinjene fra regjeringen.

Det betyr at elever og ansatte må holde seg hjemme om de er syke, og følge rådene om avstand og hygiene.

Utenfor klasserommet må alle holde minst en meters avstand. Ved rødt nivå gjelder dette overalt, også fellesområder, kantine, korridorer.

Dersom du har spørsmål eller informasjon kan disse rettes til skolen ved avdelingsleder.

Husk å søke skoleplass og læreplass på www.vigo.no innen 1. mars! Særinntaket har frist 1. februar.