01.10.2020 : Busstreiken er over. Vanlig undervisning og oppmøte gjelder.

29.09.2020 : Det har kommet endringer i retningslinjene for undervisning under busstreiken i Rogaland. Vi ber elever og foresatte følge med på meldinger fra skolen.

Retningslinjene har blitt endret, og skolen går tilbake til vanlig undervisning og oppmøte onsdag 30. sept 2020.

På Arbeidstrening blir tilbudet som normalt for elever som har tilbud om skyss eller kommer seg til skolen på annen måte.

Alle elever oppfordres til å gå, sykle eller finne andre alternative transportmåter. Foresatte oppfordres til å være behjelpelige med transport så langt det lar seg gjøre. Elever som likevel ikke klarer å komme seg til skolen, har selv ansvar for å følge opp skolearbeidet i tråd med de arbeidsplaner som faglærer har lagt ut.

Fra høsten 2020 blir det innført et nytt skoleadministrativt system. Se video her som viser litt av hva det betyr for elever og lærere. Etterhvert vil også foresatte få mulighet for pålogging.

VIS - video

Helsesykepleier Tone finner du i U-etg ved gymsalen.

Har du behov for råd og veiledning som har med helse å gjøre? Eller trenger du bare noen å snakke med?

Husk søknadsfrist 15. april for søknad til universitet og høgskoler på Samordna opptak.

Her finner du en video som kan hjelpe deg med å fylle ut søknad.

Skolen skal være et trygt sted å være, derfor følger vi retningslinjene fra regjeringen.

Det betyr at elever og ansatte må holde seg hjemme om de er syke, og følge rådene om avstand og hygiene.

Utenfor klasserommet må alle holde minst en meters avstand.

Dersom du har spørsmål eller informasjon kan disse rettes til skolen ved avdelingsleder, se kontaktinformasjon nederst på siden.

Husk å søke skoleplass og læreplass på www.vigo.no innen 1. mars! Særinntaket har frist 1. februar.