Helsesykepleier

Helseplakat - Klikk for stort bilde

Har du behov for råd og veiledning som har med helse å gjøre? Eller trenger du bare noen å snakke med? Da er kanskje skolehelsetjenesten noe for deg.

Ved behov kan vi henvise videre til lege, PPT eller andre instanser.

Helsesykepleier er på skolen følgende dager:

Mandag, tirsdag og torsdag og fredag  kl. 08:30 - 11:30

Klikk for stort bildeHelsesykepleier Tone R Larsen

Helsesykepleier Tone R. Larsen

Helsesykepleier holder til ved siden av gymsalen, rom D011.

Ønsker du time for samtale kan du også ta kontakt på sms, tlf 48075940, eller ta kontakt på mail: tone.r.larsen@stavanger.kommune.no

Obs: ikke send sensitive personopplysninger på sms/e-post.

Obs: du skal ikke komme om du er syk/har luftveisinfeksjon

Utenom trefftidene på skolen, kan du benytte deg av tilbudet på Helsestasjon for ungdom.

Ta kontakt på telefon 900 93 544 for å avtale en time.

• Time hos helsesøster regnes som dokumentert fravær og teller ikke med i fraværsgrensen på 10%.
  • Tilbudet er gratis.
  • Helsesøster har taushetsplikt. Ved mistanke om mishandling i hjemmet eller alvorlig omsorgssvikt, har vi meldeplikt til barnevernstjenesten.

Helsesykepleier gir deg råd og veiledning om det som har med helse å gjøre. Ved behov kan vi henvise videre til lege, PPT eller andre instanser. Utenom trefftidene på skolen, kan du benytte deg av tilbudet på Helsestasjon for ungdom. Dette er et tilbud til deg som er mellom 16 og 19 år og bor i Stavanger kommune, eller er elev ved en videregående skole i Stavanger.

Du kan for eksempel snakke med oss om

• personlige problemer eller bekymringer knyttet til hjem, skole eller venner
  • prevensjon, graviditet, kjønnssykdommer, underlivsplager
  • søvnvansker, ernæring
  • stress, sorg, angst og depresjon, spiseproblemer, selvskading, smerter
  • mobbing, skolefravær, lav selvfølelse eller selvtillit, ensomhet, prestasjonsangst, konsentrasjonsvansker
  • fysisk og psykisk vold, overgrep og voldtekt
  • rusmidler, røyk/snus

Vi tar graviditetstester, klamydiatester og kan skrive ut resept på eksempelvis p-piller og p-stav.