Vårt bistandsprosjekt Plan Norge

Lørdag 28.november 2020 avholder Bergeland videregående skole sin årlig bistandsdag. Skolen har Plan International Norge som sin samarbeidspartner.

Elevene bidrar på ulike måter i innsamling av midler til skolen sitt prosjektet blant San-folket i Zimbabwe. San-folket er en fattig og diskriminert minoritet. Midlene som samles inn skal bidra til at de får tilgang til basistjenester som utdanning, helsestasjoner, rent vann, sanitære forhold og fødselsregistrering.

Dette året kan vi dessverre ikke arrangere vår tradisjonsrike salgsmesse grunnet smittevernhensyn, dagen må organiseres med ulike aktiviteter på team og klasse.

Hvordan skaffe penger til når vi ikke kan ha salgsmessen?

Kan du gi våre elever jobb for en dag? Lønnen elevene tjener - min. 200 kr. går til prosjektet.

Beløpet betales inn på Vipps 78780 eller Kontonr. 8601 89 37850

(Vipps kan brukes til bidrag hele året)

Arbeidstrening holder butikken Godt Gjort åpen (Breigata 5) salget går denne lørdagen til prosjektet.

Det blir også salgsbod i sentrum ved Myhregaarden.

Andre avdelinger og klasser har andre kreative løsninger, f.eks plastinnsamling hvor du kan være sponsor. Elevene samler plast i naturen.

Skjema til arbeidsgiver / kontaktlærer (DOCX, 50 kB)

Bli sponsor for plastinnsamlingen vår! (PDF, 140 kB)

Facebook-arrangement