VIS - nytt skoleadministrativt system

Fra høsten 2020 blir det innført et nytt skoleadministrativt system. Se video her som viser litt av hva det betyr for elever og lærere. Etterhvert vil også foresatte få mulighet for pålogging.

VIS - video

Tilgang for foresatte i Visma InSchool (VIS)

Arbeidet med tilgangen til foresatte i VIS pågår, men er dessverre forsinket. Målet er å få på plass tilgangen til foresatte så raskt som mulig. Vi kan dessverre ikke gi en eksakt dato, men jobber for at tilgangen skal være på plass innen høstferien. Vi beklager forsinkelsen.

Praktisk betyr det at registering av kontaktinformasjon til foresatte foreløpig ikke er mulig i VIS. Skolen har derfor laget en midlertidig ordning for registering av kontaktinformasjon (e-post og mobilnummer) til foresatte for å sikre samarbeidet mellom skole og hjem. Dette har vi gjort på skjema som også gjelder utlånsordningen. Dette gjelder KUN for foresatte til elever under 18 år. Vi trenger imidlertid opplysninger om pårørende for elever over 18 år av beredskapsgrunner. Vi gir ikke andre opplysninger til kontaktpersoner for elever over 18 år. Kontaktinformasjonen som er midlertidig registrert i våre systemer blir slettet når tilgangen i VIS er klar. Vi gir nærmere informasjon så snart tilgangen til foresatte er klar, med oppdatert informasjon om innlogging og tilganger.

Les mer i personvernerklæringen for videregående skoler.