Info om Julemarked

Bergeland videregående skole arrangerer i disse dager vår årlige humanitære aksjon. Elevene våre har et stort hjerte for mennesker på flukt og ønsker å bidra til å gjøre deres hverdag litt bedre. I år støtter vi derfor organisasjonen Dråpen i Havet. Organisasjonen er en uavhengig humanitær bistandsorganisasjon som koordinerer det frivillige arbeidet i flyktningleirer i flere europeiske land, deriblant Hellas. Deres arbeid består i distribuering av mat og klær, uformelle utdanningsaktiviteter og sosiale aktiviteter. Midlene vi samler inn gjennom vår aksjon går direkte til dette viktige arbeidet.

Bergeland – med hjerte for mennesker på flukt

I løpet av aksjonen blir det flere arrangementer. Hovedarrangementet finner sted lørdag 26. november. Da åpner vi dørene og inviterer til et hyggelig vintermarked i regi av våre elever. Her blir det kunstutstilling og salg av kunst, kafé. Det blir også salg av fine julekort og juledekorasjoner, og julegaver med mening. Elevene på arbeidstrening stiller med et stort utvalg av fine salgsvarer. I tillegg blir det flere ulike aktiviteter for barn. Vintermarkedet holder åpent fra klokken 10 til 14.

Arbeidstrening holder butikken Godt Gjort åpen fra klokken 10 til 14. Inntektene fra salget går denne lørdagen til Dråpen i Havet.

Noen elever ønsker å gjøre et dagsverk. Slik donerer de 300 kroner til saken.

Ønsker du å støtte Bergeland sin humanitære aksjon?

kontrakt arbeidsgiver[62] (DOCX, 56 kB)

Beløpet betales inn på Vipps 78780 eller Kontonr. 8601 8937 850