Digitalt informasjonsmøte om russetiden, tirsdag 18. januar kl. 18:00-19:30

Eiliv Fougner Janssen, Fylkesopplæringssjef, inviterer til informasjonsmøte om russetiden, tirsdag 18. januar kl. 18:00-19:30. Møtet gjennomføres som en digital sending.

Det er en stund til den offisielle russefeiringen begynner, og russen er i gang med etablering av grupper og arrangere russeaktiviteter. Den sentrale tiltaksgruppen for en trygg og inkluderende russetid håper at dette informasjonsmøtet kan bidra til at foreldre får innsikt i hvordan dagens russefeiring foregår og være med på å trygge feiringen. Vi ønsker at alle elever skal få en god opplevelse i russetiden og i avslutningen av videregående skole.

I forkant av informasjonsmøte for foreldre vil fylkesopplæringssjefen ha et møte med russepresidentene.

Trykk her for å åpne det digitale informasjonsmøtet