VG2 Helseservice

helseserv01

VG2 Helseservice skal gi elevene grunnlag for videre utdanning som helsesekretær, tannhelsesekretær og apotektekniker.

Tilbake til Helse- og oppvekstfag

Det er viktig at du som helsearbeider har gode kontortekniske ferdighet og er service innstilt slik at pasienter, kunder og samarbeidspartnere får dekket sine behov. Veiledning og kommunikasjon med mennesker i ulike aldre, funksjonsnivå og livssituasjoner er en viktig del av utdanningen.

For å arbeide inne helseservicefagene må du være nøyaktig, effektiv, kunne arbeide selvstendig og være bevisst eget kompetanseområdet.

Utdanning er 3 år i videregående skole. Etter bestått eksamen kan eleven få autorisasjon.

Bergeland videregående skole har 30 eleverplasser på VG 2 Helseservice.

På VG3-nivå kan du gå videre hos oss på Helsesekretær, Apotekteknikk og Tannhelsesekretær.

Inntakskrav: VG1 helse- og oppvekstfag

Tilbake til Helse- og oppvekstfag